Divendres i dissabte, actes pacífics i gens vandàlics del CDR la Garriga

0
CDR abril_2018_01

El Comitè de Defensa de la República de la Garriga ha organitzat pels propers dies diverses xerrades i espais de debat per posar damunt la taula la idea d’un Procés Constituent que, malgrat els esdeveniments recents que semblen (i potser pretenen) bloquejar-ho tot, segueix en l’horitzó real d’un gruix important de la societat catalana que malda per poder explicar la seva idea de república catalana.

Així, demà divendres hi ha programada la xerrada ‘Procés Constituent, la República que volem’ a les 19 h a la Plaça del Silenci, que derivarà en un sopar de carmanyola i diverses activitats musicals; en la mateixa línia, l’endemà dissabte dia 21 d’abril, a les 10 del matí, s’hi faran tres debats paral·lels sobre economia, organització i benestar que seran oberts a tothom que hi vulgui participar. A les 13 h, es compartiran les conclusions d’aquests debats i es tornarà a cloure el dia amb un dinar de carmanyola.

Pots seguir el CDR la Garriga a Twitter i a Facebook.

Article anteriorSant Jordi comença avui a la Garriga
Article següentEl Barri de Montserrat es torna a vestir de festa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.