Divendres s’inaugura el nou tram del carrer Banys

0
Carrer Banys_inauguració_abr_2018_01

Després de mesos d’obres, finalment el proper divendres 20 d’abril els garriguencs podran gaudir en la seva totalitat del nou carrer Banys en el tram comprès entre els carrers Figueral i Doma. Aquesta actuació, que prioritza els vianants per davant dels vehicles, forma part del projecte de reinvenció del centre del poble, que es va iniciar amb la reforma de les dues places i els seus carrers circumdants i, posteriorment, va seguir a finals de 2016 amb l’adequació del tram de carrer Calàbria comprès entre la plaça de l’Església i la Carretera Nova.

Així, per aquest divendres s’han programat activitats de carrer que començaran a les 19:30 h amb la inauguració del nou tram, així com un concert de La República Rumbera i promocions especials dels comerços de la zona, alguns dels quals romandran oberts fins les deu de la nit. A més, es farà una ofrena floral a Santa Rita.

Article anteriorGòspel solidari previ a Sant Jordi
Article següentSant Jordi comença avui a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.