Vicent Partal presentarà divendres el seu nou llibre al Patronat

0
Vicent Partal_llibre

Convidat novament per l’Assemblea Nacional Catalana municipal, el proper divendres 6 d’abril el periodista i director del diari digital Vilaweb, Vicent Partal (Bétera, 1960), visitarà la Garriga per a presentar el seu darrer llibre Nou homenatge a Catalunya (ARA llibres), en clara al·lusió a la famosa obra de 1938 de George Orwell, Homenatge a Catalunya. Orwell relatava en el seu clàssic treball la seva versió personal de la Guerra Civil espanyola, emfatitzant un moviment social català que va plantar cara al món i les conviccions de l’època; Partal, al seu torn, reconeix en el moment actual de Catalunya una clara relació amb l’obra de l’escriptor i periodista anglès: un moviment de base, l’independentista, està posant en escac la idea preconcebuda d’Espanya.

Qui desitgi assistir a l’acte de presentació, on s’hi analitzaran les vies explorades des de l’independentisme per assolir l’objectiu final de l’alliberament nacional, podrà fer-ho divendres vinent, a les 19:15 h, al Teatre de la Garriga El Patronat, on també s’hi habilitarà un espai per a la venda i signatura de llibres.

Article anteriorSí, a la Garriga hi ha CDR i son els teus veïns
Article següentEls pressupostos participatius d’enguany augmenten fins els 200.000 euros
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.