Dolors Castellà relleva Neus Marrodán com a candidata a l’alcaldia de la Garriga

1
453
ERC Dolors_Castellà_01

Les assemblees d’Esquerra i d’Acord Independentista per la Garriga hem escollit Dolors Castellà com a alcaldable per a les municipals de 2019, aquest dijous 15 de març. L’actual regidora d’Acció Social i Habitatge relleva Neus Marrodán en el lideratge d’Acord+ERC, amb l’objectiu de donar un nou impuls al projecte republicà i d’esquerres al municipi des de l’alcaldia. Marrodán continuarà compromesa amb el grup independentista.

Dolors Castellà i Puig ha agraït la confiança de la militància i dels amics i amigues de les dues formacions. Ha afirmat que el seu equip té com a principal objectiu generalitzar l’excel·lència en la gestió de l’ajuntament, tal com ha pogut fer des de la seva àrea: “Amb ganes, projecte i equip, podem fer moltes coses, i no només fer el que toca”. Per la garriguenca, els ajuntaments “tenen una capacitat transformadora impressionant” i han de basar la seva gestió en el diàleg i la participació. El seu projecte també es fonamenta en la igualtat d’oportunitats, completar l’ordenament urbanístic des d’una òptica republicana, i la posada en marxa de la República catalana des dels municipis.

Castellà és treballadora social i ha treballat, entre d’altres poblacions, a Sarrià de Ter, la Garriga, Granollers i l’Ametlla del Vallès. Actualment forma part de l’equip professional de l’Hospital Asil de la Garriga.

Acord + ERC la Garriga

Article anteriorLa Garriga, capital del Voluntariat de Protecció Civil per un dia
Article següentOdre del dia del Ple municipal de març de 2018
ERC la Garriga amb Acord Independentista, coalició al Govern de la Garriga.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.