Dolors Castellà relleva Neus Marrodán com a candidata a l’alcaldia de la Garriga

1
ERC Dolors_Castellà_01

Les assemblees d’Esquerra i d’Acord Independentista per la Garriga hem escollit Dolors Castellà com a alcaldable per a les municipals de 2019, aquest dijous 15 de març. L’actual regidora d’Acció Social i Habitatge relleva Neus Marrodán en el lideratge d’Acord+ERC, amb l’objectiu de donar un nou impuls al projecte republicà i d’esquerres al municipi des de l’alcaldia. Marrodán continuarà compromesa amb el grup independentista.

Dolors Castellà i Puig ha agraït la confiança de la militància i dels amics i amigues de les dues formacions. Ha afirmat que el seu equip té com a principal objectiu generalitzar l’excel·lència en la gestió de l’ajuntament, tal com ha pogut fer des de la seva àrea: “Amb ganes, projecte i equip, podem fer moltes coses, i no només fer el que toca”. Per la garriguenca, els ajuntaments “tenen una capacitat transformadora impressionant” i han de basar la seva gestió en el diàleg i la participació. El seu projecte també es fonamenta en la igualtat d’oportunitats, completar l’ordenament urbanístic des d’una òptica republicana, i la posada en marxa de la República catalana des dels municipis.

Castellà és treballadora social i ha treballat, entre d’altres poblacions, a Sarrià de Ter, la Garriga, Granollers i l’Ametlla del Vallès. Actualment forma part de l’equip professional de l’Hospital Asil de la Garriga.

Acord + ERC la Garriga

Article anteriorLa Garriga, capital del Voluntariat de Protecció Civil per un dia
Article següentOdre del dia del Ple municipal de març de 2018

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.