La Garriga, capital del Voluntariat de Protecció Civil per un dia

0
PC LG_OAMC_01

Aquest proper dissabte dia 17 de març, la Garriga acollirà el Dia del Voluntariat de Protecció Civil en una trobada per a fomentar la relació entre associacions i també entre aquestes i la DGPC. A Catalunya, hi ha més d’un centenar d’associacions d’aquest tipus, amb més de 1200 voluntaris, i la jornada de dissabte servirà per a posar de manifest la importància que tenen al territori i per a reconèixer i valorar la seva tasca a nivell municipal i de país.

L’acte es preveu multitudinari i tindrà lloc a dos quarts de dotze del matí al Teatre El Patronat, on s’hi lliuraran felicitacions i mencions a les noves associacions i les que ja compleixen 10 anys de vida, així com reconeixements especials a diversos voluntaris per mèrits i trajectòria professional. Així mateix, al Passeig hi haurà una exposició de parades de material i de vehicles i s’hi celebrarà un dinar de germanor.

El Dia del Voluntariat de Protecció Civil és el sisè any que se celebra i està organitzat per la Direcció General de Protecció Civil, l’Ajuntament de la Garriga i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Garriga.

Més informació aquí.

Article anteriorGaudir de l’esport en família amb el quart duatló de la Garriga
Article següentDolors Castellà relleva Neus Marrodán com a candidata a l’alcaldia de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.