Adif projecta suprimir 2 passos a nivell de la R3 al seu pas per la Garriga

0
thumb Estaci de la Garriga1

El passat mes de febrer, els veïns afectats pel projecte d’Adif a partir del qual es volen suprimir els passos a nivell de la línia R3 situats al carrer del Bosc (a tocar del Malhivern) i a la carretera de Samalús (l’únic que té barreres automatitzades), varen assistir a una reunió informativa a la Sala de Plens de l’Ajuntament per abordar la qüestió i la seva afectació directa.

Amb aquest projecte es vol millorar la mobilitat al nostre poble i integrar i permeabilitzar la infraestructura ferroviària en aquests punts, augmentant la seguretat tant per a les circulacions dels trens com per al trànsit rodat i de vianants.

Amb tot, aquesta actuació comportarà:

– Ampliació del pas inferior situat al Passeig dels Til·lers, que permetrà el doble sentit del trànsit rodat i es dotarà de dues voreres per a vianants de 2 i 1 m. respectivament.

– Creació d’un pas inferior, amb escales i ascensor, que donarà accés al pàrquing actual de l’estació, en substitució de les actuals escales que hi ha a la ronda del carril.

– Supressió de l’actual pas a nivell la carretera de Samalús, la qual en aquest punt deixarà de tenir funcions pròpiament de carretera per acollir un trànsit més local. Amb tot, la major part del trànsit rodat serà absorbit per l’ampliació esmentada del pas subterrani del Passeig dels Til·lers pel pas de l’avinguda 11 de Setembre. És per aquest motiu que es vol reurbanitzar tota aquesta avinguda, millorant els itineraris per a vianants (fent-los continus i accessibles), i pacificant la via.

– Millora del ferm i de la senyalització dels nous itineraris generats per l’eliminació dels passos a nivell.

– Instal·lació d’una nova rotonda a la intersecció de la carretera de Samalús i l’avinguda 11 de Setembre.

– Millora de l’accessibilitat pels vianants al pas inferior de l’avinguda 11 de Setembre.

– Reurbanització de l’entorn de l’estació.

Article anteriorArranca ‘En procés’, un nou projecte televisiu amb sang garriguenca
Article següentQuè hi guanyen els qui creuen en la dependència d’Espanya?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.