Arranca ‘En procés’, un nou projecte televisiu amb sang garriguenca

0
En procés

Producte de la unió de tres professionals de la comunicació com son en Lluís Vilaró, l’Abel Castilla i la Cristina Torra, s’està gestant un ambiciós programa de televisió que explicarà a l’espectador la història de diversos municipis catalans que han assolit la seva independència després de diferents processos de segregació. Titulat En Procés, en clara referència al moment polític actual, pretén acostar-nos a aquests curiosos casos a través d’entrevistes als seus protagonistes i de dades presentades amb un rigor històric absolut que no pretén, en cap cas, condicionar l’espectador més enllà de fer-lo coneixedor d’una realitat existent. Els autors del treball destaquen, de fet, que en alguns casos aquesta separació ha esdevingut molt profitosa, però en d’altres això no ha estat així.

Entre els pobles protagonistes d’aquest programa –que comptaria amb tres capítols, per començar, d’una durada de deu minuts cada un- hi trobem els vallesans Vilanova del Vallès i Gallecs, així com Badia del VallèsSalouBellaterra, entre d’altres. Si bé la Garriga de moment sembla no tenir intenció de dividir-se, el nostre poble té vinculació amb aquest projecte de la mà d’una de les seves responsables, la Cristina Torra. Periodista i community manager garriguenca, molts la coneixereu per la seva feina a VOTV o al diari El9NOU, si bé darrerament ha tingut molta més repercussió gràcies al bloc de viatges WeTravel.cat, on, conjuntament amb la seva parella Carles, ens posaven les dents llargues mentre explicaven a temps real les aventures viscudes mentre feien la volta al món i que els va fer mereixedors del premi al millor bloc de viatges en català, l’any passat.

Però tornant a En Procés, com en tantes d’altres ocasions, projectes com aquest necessiten d’un cop de mà per arrancar i consolidar-se, i és per això que ja s’ha posat en marxa una recaptació de fons a través de la plataforma Verkami per tal que tothom que cregui que aquesta iniciativa mereix tirar endavant, pugui col·laborar-hi amb una aportació.

Article anteriorVaga feminista, a la Garriga i arreu
Article següentAdif projecta suprimir 2 passos a nivell de la R3 al seu pas per la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.