L’òpera en forma de comèdia musical arriba al Patronat

0
cartell-web-01

El projecte Òpera Jove és una iniciativa impulsada pels cantants i professors Chantal Botanch i Xavier Mendoza que pretén acostar el món d’aquest estil musical a públics tradicionalment allunyats de les arts escèniques, i fer-ho a través de joves que siguin capaços de generar aquest interès gràcies als seus propis mitjans. Es tracta d’innovar, però respectant i comunicant l’òpera com el que és: “una art escènica amb un discurs poètic i una literatura musical de primer ordre”, tal i com explica Mendoza.

En aquest context, el Teatre El Patronat de la Garriga ens ofereix la possibilitat d’assistir al segon espectacle d’Òpera Jove, titulat Il Convito, de Domenico Cimarrosa, interpretat per estudiants de cursos avançats de cant, que ara tenen l’oportunitat de participar en un muntatge escènic professional que voltarà per tot el país. Serà aquest dissabte dia 3 de març, a les 20 h.

Il convito_01Sinopsi:

Il Convito és un bon exemplar del gènere de la ‘Comedia dell’arte’. Massimo, un noble decrèpit i faldiller, organitza un banquet amb l’objectiu de seduir l’adinerada vídua Alfonsina. Hi assisteixen tota una sèrie de personatges pintorescs interessats, sobretot, en conquerir Alfonsina o a embolicar la troca.

Toni Sans, de la companyia Egos Teatre, és el director d’escena d’aquesta producció, mentre que la direcció musical és de Xavier Gacia-Cardona.

El resultat és un espectacle de ritme trepidant i apte per a totes les edats, on el lluïment dels joves intèrprets sorprèn per les seves qualitats vocals i escèniques.

Article anteriorEl xoc de masses d’aire que ha dut la neu a la Garriga sis anys després
Article següentLa Torre del Fanal projecta el documental Super Chango
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.