‘In Crescendo’ presenta disc i espectacle al Patronat

0
In Crescendo_01

El grup que va resultar guanyador del popular programa de TV3 ‘Oh Happy Day’ l’any 2014, visitarà el proper dissabte dia 10 de març la Garriga, concretament el Teatre El Patronat, on hi presentarà ÍNFIMIT, el seu nou treball que proposa un viatge emocional a través dels records i la memòria: una mirada adulta cap a la infantesa. Aprofundiran en temes com la por, la superació o la màgia, amb espai també per a la televisió o els jocs.

El grup vocal In Crescendo, integrat per joves d’entre 19 i 27 anys, oferirà a la Garriga el seu nou espectacle farcit de temes propis i cançons 100% a capella, algunes, i acompanyades de piano, d’altres. Hi podrem sentir des de cançons de bressol fins als temes més coneguts del cinema, passant per sintonies de la TV que tots reconeixerem o, fins i tot, una adaptació del clàssic de Tchaikovsky, El Trencanous.

Les entrades ja son a la venda a través del web del Teatre.

Article anteriorQuè entén l’estat espanyol com “normal” per a Catalunya?
Article següentEl Pavelló de Can Noguera estrena seients
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.