‘In Crescendo’ presenta disc i espectacle al Patronat

0
153

El grup que va resultar guanyador del popular programa de TV3 ‘Oh Happy Day’ l’any 2014, visitarà el proper dissabte dia 10 de març la Garriga, concretament el Teatre El Patronat, on hi presentarà ÍNFIMIT, el seu nou treball que proposa un viatge emocional a través dels records i la memòria: una mirada adulta cap a la infantesa. Aprofundiran en temes com la por, la superació o la màgia, amb espai també per a la televisió o els jocs.

El grup vocal In Crescendo, integrat per joves d’entre 19 i 27 anys, oferirà a la Garriga el seu nou espectacle farcit de temes propis i cançons 100% a capella, algunes, i acompanyades de piano, d’altres. Hi podrem sentir des de cançons de bressol fins als temes més coneguts del cinema, passant per sintonies de la TV que tots reconeixerem o, fins i tot, una adaptació del clàssic de Tchaikovsky, El Trencanous.

Les entrades ja son a la venda a través del web del Teatre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.