El Servei Local d’Ocupació millora la comunicació amb les empreses

0
Empresa 01

Si tens una empresa a la Garriga i vols estar en contacte directe amb el Servei Local d’Ocupació, ara ho pots fer a través de les aplicacions de missatgeria instantània Whatsapp i Telegram gràcies al servei que s’ha posat en marxa des del qual s’atendran a través d’aquestes plataformes les demandes que puguin sorgir. Tràmits sovint més embullats com ara sol·licitar perfils professionals per cobrir vacants laborals o bé demanar informació sobre ajuts, formació o modalitats de contractació, ara es podran dur a terme de forma més àgil.

Si vols beneficiar-te d’aquest nou servei, només cal que et posis en contacte amb el SLO a través del seu correu electrònic (clubdefeina@ajlagarriga.cat) i t’indicaran com procedir. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

Article anteriorCatalunya: de subjecte polític a objecte dominat?
Article següentJa es pot valorar el procés dels Pressupostos Participatius de 2018
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.