El Servei Local d’Ocupació millora la comunicació amb les empreses

0
144

Si tens una empresa a la Garriga i vols estar en contacte directe amb el Servei Local d’Ocupació, ara ho pots fer a través de les aplicacions de missatgeria instantània Whatsapp i Telegram gràcies al servei que s’ha posat en marxa des del qual s’atendran a través d’aquestes plataformes les demandes que puguin sorgir. Tràmits sovint més embullats com ara sol·licitar perfils professionals per cobrir vacants laborals o bé demanar informació sobre ajuts, formació o modalitats de contractació, ara es podran dur a terme de forma més àgil.

Si vols beneficiar-te d’aquest nou servei, només cal que et posis en contacte amb el SLO a través del seu correu electrònic (clubdefeina@ajlagarriga.cat) i t’indicaran com procedir. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.