La Garriga Digital

Detenció de pel·lícula a la Garriga

Atracament LG_feb_2018

Els fets van tenir lloc al carrer Banys

El passat dijous dia 1 de febrer, a plena llum del dia, la Unitat Central d’Atracaments dels Mossos d’Esquadra va detenir un grup de quatre persones d’origen italià d’entre 38 i 54 anys que pretenia atracar un representant de joieria que es dirigia a l’establiment Sabat Joier de la Garriga. Els lladres havien estat seguint des de feia dies l’empresari, tal i com va alertar la Policia Local de Cardedeu el 17 de gener, i havien previst l’assalt a la Garriga.

Els fets van tenir lloc entre el carrer Banys i la carretera de l’Ametlla, prop de l’establiment esmentat, abans de les 10 del dematí. Molts veïns es varen alertar al sentir els crits dels Mossos, que anaven d’incògnit, i dels detinguts, que varen oposar notòria resistència, fins el punt que un d’ells va arribar a entrar a l’establiment Rafel Rock Barber per a intentar fugir de l’agent, que el va treure per la força fins a immobilitzar-lo.

Segons informa VOTV, l’empresari ja havia patit amb anterioritat un atracament d’aquestes característiques el 2015 a Cardedeu i la policia n’havia pogut evitar un altre a Figueres el 2016.

Exit mobile version