Detenció de pel·lícula a la Garriga

0
158

El passat dijous dia 1 de febrer, a plena llum del dia, la Unitat Central d’Atracaments dels Mossos d’Esquadra va detenir un grup de quatre persones d’origen italià d’entre 38 i 54 anys que pretenia atracar un representant de joieria que es dirigia a l’establiment Sabat Joier de la Garriga. Els lladres havien estat seguint des de feia dies l’empresari, tal i com va alertar la Policia Local de Cardedeu el 17 de gener, i havien previst l’assalt a la Garriga.

Els fets van tenir lloc entre el carrer Banys i la carretera de l’Ametlla, prop de l’establiment esmentat, abans de les 10 del dematí. Molts veïns es varen alertar al sentir els crits dels Mossos, que anaven d’incògnit, i dels detinguts, que varen oposar notòria resistència, fins el punt que un d’ells va arribar a entrar a l’establiment Rafel Rock Barber per a intentar fugir de l’agent, que el va treure per la força fins a immobilitzar-lo.

Segons informa VOTV, l’empresari ja havia patit amb anterioritat un atracament d’aquestes característiques el 2015 a Cardedeu i la policia n’havia pogut evitar un altre a Figueres el 2016.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.