Mitja amb sabor a Kenya… i 10 km per a una garriguenca

0
Sílvia Segura, de La Garriga, guanyadora de la prova de 10 km
Sílvia Segura, de La Garriga, guanyadora de la prova de 10 km

La 32a edició de la Mitja Marató entre Granollers i la Garriga, marcada pels dubtes sobre la pluja i el fred intens durant tota la cursa, s’ha saldat amb una victòria clara de dos atletes kenyans: Mercy Kipchumba, en categoria femenina, i Alexander Mutiso en la masculina. Pel que fa la cursa dels 10 km, en la que hi han participat al voltant de 700 corredors, l’atleta garriguenca Sílvia Segura, del Club d’Atletisme Les Tortugues, ha quedat en primera posició amb un temps de  38 minuts i 30 segons, mentre que Marc Garcia, de Corredors.cat, ho ha fet en la categoria masculina gràcies als 34 minuts que ha trigat a completar el recorregut.

En total, doncs, han sigut més de 9.000 atletes els que han desafiat el fred i la pluja present a l’inici i durant les proves de 5 i 10 km, però que per sort va anar desapareixent, en una nova Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga que ha comptat amb més participació que en l’any anterior. El miler de voluntaris i el públic, si bé un xic condicionat per la meteorologia, sempre son presents en una competició que necessita del seu escalf i suport per a ser el que és: un èxit rotund edició rere edició.

Guanyadors Categoria Masculina
ALEXANDER MUTISO: 01:01:22
JAPHET KORIR: 01:01:37
JAVIER GUERRA: 01:01:38

Guanyadors Categoria Femenina
MERCY KIPCHUMBA: 01:13:20
SOPHIE COWPER: 01:16:24
DAILIN BELMONTE: 01:18:06

Enllaços d’interès

Fotografia de La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorMenys de tres dies per La Mitja
Article següentLa travessa entre Viladrau i la Garriga, posposada fins l’11 de març
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.