La travessa entre Viladrau i la Garriga, posposada fins l’11 de març

0
160

Actualització (06/02/2018): A causa de les fortes nevades de les últimes hores a la zona, l’organització de la prova ha decidit posposar-la fins el proper 11 de març per seguretat i comoditat dels participants.

El proper diumenge 11 de març, els amants de les curses de muntanya tenen la tradicional cita amb la Travessa Viladrau – La Garriga, un recorregut de gairebé 32 km organitzat ja durant 47 edicions pel Centre Excursionista Garriguenc. Se surt des de Viladrau i discorre pels municipis d’El Brull, Montseny, Tagamanent i Figaró-Montmany, fins arribar a la Garriga, per anar bé, abans de 7 hores.

El primer autocar que portarà els caminants fins Viladrau sortirà a les 5:30 h del matí des de l’aparcament de La Sínia, si bé calen inscripcions prèvies a través de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) o bé presencialment al Centre Excursionista Garriguenc (CEG) fins el dia 6 de març.  

El recorregut de la Viladrau – La Garriga, que té un desnivell de pujada de 425 metres i de 1.000 metres de baixada, passa per llocs emblemàtics del Montseny com el Santuari de Sant Segimon, Coll Formic o el Pla de la Calma. És una ruta amb molt corredora, amb abundants pistes, desnivells graduals i algun corriol entre bosc .

Enllaços d’interès

 Viladrau LG 2018 01

Fotografia de 2013 de Laura Ferrandis

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.