Núvols, pluja, terra i trons sorprendran els més petits al teatre

0
133

Núvols amb nadons és un espectacle sonor de gran força visual destinat als més petits de la casa (fins als 3 anys) que tindrà lloc al Teatre de la Garriga El Patronat aquest diumenge dia 4 de febrer en tres sessions separades: a les 16 h, a les 17 h (entrades exhauries) i a les 18 h (també exhaurides!). El preu de l’actuació teatral i musical és de 6 euros per entrada, que es pot aconseguir a través del web del mateix teatre.

La interpretació, a càrrec d’Albert Vilà, interactuarà amb el públic a través de diverses tècniques del llenguatge instrumental i de percussions en directe que descriuran i representaran el món dels núvols, trons, pluja i terra amb una combinació de jazz, vers i narració d’un conte original.

Núvols amb nadons és obra de la companyia La petita malumaluga i compta amb la direcció artística d’Albert Vilà i Eva Vilamitjana. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.