El refugi antiaeri estrena museografia

0
144

D’aquí a poc més d’una setmana, concretament el diumenge 28 de gener, s’inaugurarà la nova museografia del Refugi Antiaeri de l’Estació, la qual serà el punt de partida del cicle La Garriga Foment per la Pau, que de gener a març girarà entorn la commemoració del bombardeig que va patir el nostre poble el 29 de gener de 1939 per part de l’aviació feixista italiana, i de setembre a novembre entorn el dia Internacional de la Pau. Aquest cicle tindrà com a fil conductor parlar dels conflictes.

La nova museografia del refugi  és la plasmació d’una nova proposta de ruta guiada en aquest equipament deu anys després de la seva obertura, amb la qual els visitants faran un viatge que transcorre entre l’estiu de l’any 1938 i l’1 de febrer del 1939, data en què l’exèrcit franquista entrava a la Garriga.

Com a principal novetat, es reproduirà un audiovisual que traslladarà els espectadors al dia després del bombardeig.

Fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.