Nova concentració en suport als presos polítics, avui a les 20 h

0
presos politics_gen_2018

Avui fa tres mesos que el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el de l’ANC, Jordi Sánchez, van ser empresonats a Madrid de forma cautelar, en una decisió sorprenent i controvertida dels tribunals espanyols. L’existència de presos polítics catalans és una situació que no es pretén normalitzar, així com el fet de tenir polítics exiliats, entre els quals el propi president legítim del país, reescollit recentment en unes eleccions convocades des del govern central i que demà hauria de culminar en el seu nomenament, encara no se sap exactament a través de quins mitjans.

És en aquest context que avui, a les 20 h, Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana han convocat una nova concentració de protesta davant dels consistoris d’arreu del país per tal de donar suport, un cop més, als activistes engarjolats i a les seves famílies, així com al vicepresident Oriol Junqueras i al conseller d’Interior, Joaquim Forn. A la Garriga, com tantes altres vegades, la plaça de l’Església serà l’escenari d’una nova protesta ciutadana.

Article anteriorToni de Arriba ja té el seu km de La Mitja
Article següentAmb la vista posada al 6è Aplec d’Hivern de la Sardana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.