Ja es pot degustar el tercer videoclip de Frans Cuspinera

0
Frans Cuspinera_gen_2018

Després de l’incontestable èxit de la seva premiada cançó Jo soc d’un paisatge i, en general, el seu disc Garoina (Picap, 2017), el cantautor garriguenc Frans Cuspinera ens presenta el seu darrer videoclip, titulat Árbol torcido una cançó que tracta de transmetre la sensació de “sentir-nos sols o aïllats”, alhora que reflexiona sobre el fet que “les coses no sempre coincideixen quan un vol, sinó que hem de deixar que el temps i l’espai s’uneixin de forma natural”, segons paraules del propi autor a l’inici del vídeo.

Árbol torcido ha estat enregistrat en viu en format acústic a la masia El Folló, datada del segle XII, enmig del Parc Natural del Montseny, al terme municipal del Tagamanent.

Si ja ets un fan de la feina de Frans Cuspinera, o potser tens ganes de conèixer millor la seva música, tens una ocasió fantàstica de veure’l en directe ben aviat: actua amb la seva banda al complet al Teatre de la Garriga El Patronat el proper dissabte dia 20 de gener, quan comptarà també amb col·laboracions inèdites i presentarà alguns temes nous. Pots comprar entrades anticipades aquí.

Article anteriorUna Festa Major Alternativa pren forma
Article següentToni de Arriba ja té el seu km de La Mitja
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.