Voleibol d’alt nivell per estrenar el nou parquet del pavelló de Can Noguera

0
thumb pista can noguera

El pavelló de Can Noguera està d’estrena i els seus usuaris d’enhorabona, ja que recentment ha finalitzat la instal·lació d’un nou paviment a aquest equipament municipal que li dona un aspecte molt diferent.

Algunes de les entitats que habitualment fan ús d’aquesta instal·lació ja l’han estrenat, però la inauguració oficial es farà el proper dijous 11 de gener amb un partit de voleibol femení dels setzens de final de la competició europea Challenge Cup, que enfrontarà el primer equip del F.C. Barcelona i el Charleroi belga, en què l’equip català haurà de remuntar l’eliminatòria.

Aquest partit internacional és una iniciativa de l’Ajuntament per tal de promocionar l’esport femení, i és per això tindrà l’accés gratuït i que els alumnes dels centres d’ensenyament de la Garriga hi estan convidats.

Fotografia: OAMC 

thumb voleibol

Article anteriorReclamem mesures contra l’onada d’incivisme que es viu a la Garriga
Article següentUna Festa Major Alternativa pren forma
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.