Reclamem mesures contra l’onada d’incivisme que es viu a la Garriga

0
Cs LOGO_set_2017

A Ciutadans la Garriga ens preocupa l’onada d’incivisme que es viu al municipi i reclamem mesures contundents a l’Ajuntament perquè hi posi remei. El portaveu municipal Àngel Guillén ha manifestat en aquest sentit que la seva formació ve denunciant fa temps “la permissibilitat del Govern Municipal amb algunes entitats i alguns partits polítics que han encartellat i pintat sobre mobiliari públic de manera impune i aquesta impunitat, la de veure que aquí no es sanciona ningú per violentar l’ordenança de civisme, està provocant una mena de ‘barra lliure’ que aprofiten més incívics per trencar retrovisors de cotxes estacionats als carrers, abandonar objectes voluminosos a la via pública que no són portats a la deixalleria o la destrossa d’atraccions infantils en alguns parcs”.

Guillén també ha volgut recordar com una altra mostra de la ineficaç gestió del Govern Municipal per fer front a l’incivisme “la manca de solucions contra els excrements dels gossos que no són recollits pels seus propietaris de la via pública i que converteixen alguns dels nostres carrers en un autèntic camp de mines”. Sobre aquest tema Guillén ha recordat que “en el nostre programa electoral de 2015 hi portàvem com a solució l’anàlisi de l’ADN dels excrements que s’ha demostrat com una mesura eficaç per a aquests casos i que l’equip de govern es va comprometre a implantar-la al 2017 però que, a dia d’avui, continua sine die.

Finalment, Guillén ha declarat, després del veto a Cs per part de l’Alcaldessa Meritxell Budó en el Ple de desembre a una bateria de preguntes sobre l’incivisme a la Garriga, que el seu partit “estudia si portar al Ple del 31 de gener una moció o bé un prec perquè el Plenari condemni l’incivisme i el Govern de PDECat i Acord+ERC es comprometi a prendre mesures reals, clares i concretes a la recerca de posar fi a aquesta onada que taca la imatge del nostre municipi i que pateixen irremeiablement els nostres conciutadans”. Guillén espera “que l’Alcaldessa debati sobre el tema i no el torni a amagar sota la premissa que el fi justifica els mitjans, com ens va dir al novembre o  l’“això no toca” que ens va deixar anar al desembre”.

Cs la Garriga

Article anteriorUn 2018 per a la República i les llibertats
Article següentVoleibol d’alt nivell per estrenar el nou parquet del pavelló de Can Noguera
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.