Ja es pot adquirir la reedició de l’Auca de la Garriga

0
Auca Garriga_01

L’any 1946, el dibuixant Josep Maria Serra i Constantí i el jardiner i poeta Josep Puig i Suquet van treballar colze a colze per donar vida a 78 dibuixos i rodolins que van conformar l’Auca de la Garriga, en plena dictadura franquista; gairebé 70 anys després, de la mà de l’associació La Garriga Secreta veu la llum una relectura d’aquella obra, patrimoni destacat del municipi, en una reedició en format llibre de 132 pàgines que ja es pot trobar a la venda des d’aquesta mateixa setmana per tan sols 10 euros.

Va ser, doncs, el passat dia 24 de desembre que l’Auditori Municipal de Música va acollir la presentació del llibre, que suposa el desè que s’edita per l’associació des de l’any 2009. L’acte va anar a càrrec de l’historiador Joan Garriga, que, fent ús de tota mena d’elements que recordaven els anys quaranta en què s’ambienta l’auca, va presentar-lo amb la seva habitual didàctica. A més, aprofitant que era el dia d’avantsala de Nadal, es va fer cagar el tió i es va entonar la nadala Santa Nit.

Article anteriorJxCat i l’independentisme s’imposen a la Garriga
Article següentUn 2018 per a la República i les llibertats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.