Ciutadans la Garriga critiquem la politització del Nadal per part del Govern Municipal

0
Cs LOGO_set_2017

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a la Garriga lamentem la politització del Nadal després que l’Equip de Govern anunciés que els llums de Nadal s’apagarien uns minuts cada dia en suport als polítics que estan presos i per les referències al mateix tema que fa el regidor de comerç, Lluís Marco, a la guia que ha publicat l’Ajuntament amb les activitats que ha preparat per aquest Nadal, tot just després d’un format de carta als Reis Mags d’Orient.

Ángel Guillén, portaveu del grup municipal, ha valorat el Nadal com una de les èpoques més especials de l’any per als infants i per a tots els ciutadans, i ha assenyalat que és “abusiu, innecessari i immoral” el fet d’utilitzar-lo per llançar un missatge de propaganda política, fet que per a Guillén demostra “la manca de escrúpols del nacionalisme i el seu afany adoctrinador”. Alhora, ha afegit que “no podem tolerar que una ideologia s’apropi del Nadal i aquest Govern Municipal ha traspassat una nova línia vermella de decència política”. 

Guillén ha advertit que “no es pot utilitzar permanentment l’Ajuntament com un instrument de projecció política” i ha recordat que la responsabilitat i obligació de l’Alcaldessa i del seu Equip de Govern és “vetllar per tots els garriguencs i assegurar la neutralitat de la institució, cosa que avui dia estan lluny de fer”.

Cs NADAL_GARRIGA

Article anteriorEl 155 no governà les nostre vides, “No passaran! “
Article següentEl 155 és deshonor i humiliació
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.