A Brussel·les també hi haurà garriguencs

0
ANC Bruss_01

Fins a cinc autocars han sortit aquesta matinada des de la Sínia en direcció a Brussel·les per a sumar-se a la manifestació de catalans que vol posar de manifest a la capital europea la vulneració de drets a què l’estat espanyol ens està sotmetent amb l’excusa d’aturar el procés independentista català. Una repressió capitanejada pel Partido Popular i secundada per PSC/PSOE i Ciudadanos (però amb la tímida oposició de Podemos i la família dels Comuns), que, entre d’altres, ha provocat la intervenció dels comptes de la Generalitat i dels mitjans públics, l’exili del govern legítim del país i l’empresonament ja conegut de consellers i activistes socials.

És per això que la part més activa i incansable de la societat civil catalana ha decidit anar al cor d’Europa a denunciar el flagrant retrocés en drets fonamentals que està protagonitzant Espanya amb l’excusa de la lluita contra el separatisme. La Garriga, com sempre, és una de les poblacions més compromeses amb la lluita per l’alliberament nacional català i ha noliejat fins a cinc autobusos que han sortit de matinada amb l’objectiu d’assistir a la massiva concentració de demà dia 7 a Brussel·les.

La crònica del periple garriguenc la podreu llegir a La Garriga Digital.cat.

Fotografia cedida per Víctor Rodríguez

Article anteriorEl 155 és deshonor i humiliació
Article següentA la Garriga s’hi decidirà quin és el millor pintxo del Vallès Oriental
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.