El 155 no governà les nostre vides, “No passaran! “

0
thumb CUP la Garriga 01

Afrontem unes eleccions imposades per la intervenció econòmica i política de Catalunya. Tot i no reconèixer ni sotmetre’ns a l’aplicació del 155, considerem que ens hem de presentar a les eleccions del 21D per poder seguir defensant el que els catalans i les catalanes vam dir l’1 d’Octubre: volem democràcia i volem independència. Ens presentem a contracor a les eleccions però amb tota l’energia i la constància dels darrers anys, i amb la intenció que -una vegada més- els vots i les urnes, seran el “No passaran” institucional al règim del 78, a les imposicions per la força i a la repressió.

La CUP de la Garriga, en senyal de protesta, i simbòlicament, començarem la nostra campanya electoral 24h més tard del que marca la llei electoral.  A la protesta sumem la convocatòria d’una encartellada popular groga el dia 5 a les 19h a la Plaça de l’Esglèsia, per protestar contra la prohibició de la solidaritat per part de la Junta Electoral, que ha vetat els llaços grocs i la il·luminació groga als edificis. 

Animem tots els partits municipals que vulguin protestar contra l’aplicació del 155 a sumar-se a la protesta, i enlloc d’encetar la campanya electoral el 5 de desembre a les 00.01h, fer-ho el 6D a les 00.01h, i el 5 ens acompanyin a l‘encartellada popular groga

Aprofitem per instar tota la població a no aturar la seva activitat per la campanya electoral, i seguir participant del CDR, la Torre del Fanal, la Bordalla o qualsevol dels vostres espais d’autoorganització en defensa de la República. Més enllà de les eleccions imposades, la lluita continua: el 155 no governarà les nostres vides, No passaran!

Article anteriorTret de sortida al Nadal, amb la Festa de la Llum
Article següentCiutadans la Garriga critiquem la politització del Nadal per part del Govern Municipal
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.