Immunitat i impunitat pels colpistes?

0
Per la_Dignitat_Logo

PP, PSOE i C’s qualifiquen de “cop d’estat” al procés independentista iniciat per la societat catalana; el PP adverteix que el 21-D no pot donar “immunitat ni impunitat als colpistes catalans”. És una idea forçosament ampliada i repetida.

Per altra banda, Javier Pérez Royo (Catedràtic de la Universitat de Sevilla, recorda que “la sentència del Tribunal Constitucional contra l’Estatut va ser formalment una sentència, però materialment un cop d’estat”. L’Estatut de Catalunya no és l’Estatut de Catalunya: és l’Estatut del PP per a Catalunya, l’Estatut que el PP a través del Tribunal Constitucional va aconseguir imposar-li a Catalunya contra la manifestació de voluntat expressament formulada pel Parlament i pactada amb les Corts Generals i contra la manifestació de voluntat del poble català expressada en referèndum.

Afegim que el 155 anul·la allò recollit en la pròpia Constitució que diuen defensar i que prop de mil juristes consideren il·legal? El procés és acció o reacció a la política espanyola a Catalunya? Qui ha iniciat i accentua el cop d’estat? Actuaran el parlament espanyol, la fiscalia general, el Constitucional o l’Audiència Nacional contra els autors reals del mateix? Per què tenen immunitat i impunitat total i més tenint en compte els efectes tan perversos que ha tingut i té aquest cop d’estat espanyol en el benestar, la llibertat, la democràcia, la identitat i la justícia social en, de i per a Catalunya? Aquests son els fets objectius.

És digne que PPC, PSC, C’s (i CSQP, tàcitament) i els seus militants i votants, donin suport a aquest cop d’estat i aquest maltractament a tota la societat catalana? És coherent que hi hagi un sol votant el 21-D que vulgui continuar dependent dels colpistes que tant dany fan, fins i tot amb la seva policia i Guàrdia Civil, que tan antidemocràtics es mostren? Què és el realment digne?

Immunitat i impunitat pels que inciten a l’odi a Catalunya? La justícia espanyola persegueix via penal qualsevol declaració, reacció, piulada, article, etc. que s’interpreti com “incitació a l’odi” contra Espanya, les seves forces o els seus símbols i convida a denunciar qui digui alguna cosa que pugui ser considerada en aquesta línia. És que van reaccionar contra els qui van fer befa de la mort de Muriel Casals? Quan grups de gent van cridar “a por ellos” a la policia que venia a pegar votants catalans? Quan Rajoy, Arenas, dirigents del PP i PSOE van recollir “signatures contra Catalunya”? Contra els qui públicament han amenaçat de mort a autoritats catalanes? Tot això ha generat simpaties i afecte sincer cap als catalans… o odi? És objectiu, el govern espanyol, o clarament sectari i partidista? És digne recolzar a qui actua amb tant odi contra Catalunya?

Si féssim cas al que publiquen diferents mitjans i manifesten una gran part dels polítics, el nacionalisme és negatiu, verí, perjudicial, provincià, etc.. Però com es denominaven els qui van guanyar la Guerra Civil i van portar la dictadura? Els “nacionals”! No son els que continuen governant ara amb l’ajuda de PSOE, C’s i partits minoritaris espanyols i la condescendència d’altres?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ / PREGUNTES OPORTUNES Bloc Facebook Mail

Article anteriorDiumenge torna la Festa de la Mongeta del Ganxet
Article següentL’Olímpic la Garriga es presenta davant l’afició
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.