El parc d’aventures infantil ja és una realitat

0
160

Tal i com avançàvem dies enrere a La Garriga Digital.cat, el proppassat dissabte 25 de novembre es va inaugurar el nou parc d’aventures per a infants de 10 a 15 anys situat a Can Terrers, just davant de l’ermita de Santa Maria del Camí.

La inauguració del parc va comptar amb la presència de molta gent, eminentment infants i joves, els quals varen gaudir d’ una exhibició de parkour i d’una xocolatada.

Aquest parc és el resultat de tres anys de feina i la culminació d’una proposta sorgida del Consell d’Infants, que consta d’un joc d’equilibris, de rotació, d’una tirolina, d’un tobogan adaptat al terreny i d’un joc de recorregut.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.