La Garriga amb la Marató de TV3

0
thumb cartell marato

Un any més la Garriga es s’abocarà a col·laborarà amb una Marató de TV3 que el 17 de desembre arriba a la seva 27a edició i que enguany, amb el lema “La investigació pot canviar la història”, es dedica a les malalties infeccioses.

Aquestes són les activitats que s’organitzen des del  nostre poble:

– XOCOLATADA POPULAR, organitzada per l’Associació de Veïns i Comerciants del Barri de Dalt, el 17 de desembre, a les 10h, al carrer Negociant. Aquesta activitat s’inclou en el marc de la Fira de Nadal del Barri de Dalt.

– PINTXO DE L’ANY, organitzat per l’Associació Juvenil Projecte Mexcla’t, el 17 de desembre, a les 13h l’IES Vil·la Romana. Es tracta d’un dinar popular solidari on hi haurà els pintxos premiats de les 3 rutes gastronòmiques organitzades per l’entitat: la Ruta del Pintxo de la Garriga, la Via del Pintxo de Caldes de Montbui i el Pintxo a Pintxo de Santa Eulàlia de Ronçana.

– LLIBRES SOLIDARIS, a la Biblioteca Municipal Núria Albó. Fins el 28 de desembre, tothom qui vulgui podrà fer una aportació solidària i a canvi es podrà endur un llibre o revista de segona mà.

– CAMINADA SOLIDÀRIA, organitzada pel CAP de la Garriga el 17 de desembre, a les 10h a la plaça del Silenci. Hi ha una ruta curta de 2 km i 20 m. de desnivell, i una de llarga de 6-7 km i 150 m. de desnivell. Les inscripcions es fan al CAP.

– MINI-KIDS PUMP TRACK SOLIDARI organitzat pel Club BTT la Garriga. Es tracta d’un circuit d’obstacles amb mòduls de fusta per a nens/es de 2 a 15  anys, que hauran de superar amb la seva bici. L’activitat es farà el 17 de desembre a les 10h.

– CANTADA DE NADALES de l’escola Tagamanent, el dia 22 de desembre a les 15h. Els alumnes d’aquest centre cantaran nadales.

 

Article anteriorLes Kol·lontai: música contra la violència de gènere al Patronat
Article següentRemada per la llibertat i la democràcia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.