La Garriga amb la Marató de TV3

0
146

Un any més la Garriga es s’abocarà a col·laborarà amb una Marató de TV3 que el 17 de desembre arriba a la seva 27a edició i que enguany, amb el lema “La investigació pot canviar la història”, es dedica a les malalties infeccioses.

Aquestes són les activitats que s’organitzen des del  nostre poble:

– XOCOLATADA POPULAR, organitzada per l’Associació de Veïns i Comerciants del Barri de Dalt, el 17 de desembre, a les 10h, al carrer Negociant. Aquesta activitat s’inclou en el marc de la Fira de Nadal del Barri de Dalt.

– PINTXO DE L’ANY, organitzat per l’Associació Juvenil Projecte Mexcla’t, el 17 de desembre, a les 13h l’IES Vil·la Romana. Es tracta d’un dinar popular solidari on hi haurà els pintxos premiats de les 3 rutes gastronòmiques organitzades per l’entitat: la Ruta del Pintxo de la Garriga, la Via del Pintxo de Caldes de Montbui i el Pintxo a Pintxo de Santa Eulàlia de Ronçana.

– LLIBRES SOLIDARIS, a la Biblioteca Municipal Núria Albó. Fins el 28 de desembre, tothom qui vulgui podrà fer una aportació solidària i a canvi es podrà endur un llibre o revista de segona mà.

– CAMINADA SOLIDÀRIA, organitzada pel CAP de la Garriga el 17 de desembre, a les 10h a la plaça del Silenci. Hi ha una ruta curta de 2 km i 20 m. de desnivell, i una de llarga de 6-7 km i 150 m. de desnivell. Les inscripcions es fan al CAP.

– MINI-KIDS PUMP TRACK SOLIDARI organitzat pel Club BTT la Garriga. Es tracta d’un circuit d’obstacles amb mòduls de fusta per a nens/es de 2 a 15  anys, que hauran de superar amb la seva bici. L’activitat es farà el 17 de desembre a les 10h.

– CANTADA DE NADALES de l’escola Tagamanent, el dia 22 de desembre a les 15h. Els alumnes d’aquest centre cantaran nadales.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.