Presentació a la Garriga del projecte Renova

0
154

La presentació del projecte “RENOVA”, que es farà aquest dijous a les 19 h a la sala de Plens, té com objectiu la reutilització d’objectes de segona mà provinents de la xarxa de deixalleries comarcal. Aquesta comercialització s’està duent a terme a través de centres especials de treball, membres de la xarxa LISMIVO, que treballen per a la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Aquest projecte ha estat impulsat i dinamitzat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb la col·laboració de tots els membres de la xarxa LISMIVO.

L’acte consistirà en la visualització d’un vídeo on es recull tota la filosofia d’aquest projecte i a continuació trobareu la recreació de les botigues que aquests centres de treball han creat, amb el personal que ho està duent a terme.

El president del CGRVO, Joan Daví, parlarà dels aspectes socials i institucionals del projecte i la Cap d’Àrea, Lourdes Ariza, dels aspectes tècnics.

OAMC

CARTELL RNOVA SEPR 2017

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.