Les Kol·lontai: música contra la violència de gènere al Patronat

0
Kollontai 01

Cada 25 de novembre, des que fou aprovat per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1999, se celebra mundialment el Dia Internacional contra la Violència vers les dones, en memòria de les germanes Mirabal, tres opositores dominicanes al règim del dictador Trujillo que, l’any 1960, es dirigien a la presó per visitar els seus marits reclosos pel seu activisme polític i varen ser assassinades mitjançant un accident de cotxe provocat. La Patria, la Minerva i la Maria Teresa tenien 36, 33 i 25 anys, respectivament.

A la Garriga, amb motiu d’aquesta celebració anual, s’han programat un seguit d’activitats lúdico-culturals que ja hem pogut gaudir des del dia 13 de novembre, però que tindran el seu colofó amb el concert de demà divendres de Les Kol·lontai, amb el seu espectacle Cançons violetes.

El grup, que rep el nom en homenatge a Alexandra Kol·lontai (primera dona ambaixadora de la història en la revolució bolxevic, ara fa 100 anys), està format per les artistes Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal, que reivindiquen la llibertat i la igualtat a través de cançons que parlen de dones que lluiten i estimen.

L’espectacle començarà a les 21 h al Teatre El Patronat i costarà 11 euros (10 euros si compres l’entrada anticipadament aquí).

Per últim, divendres 1 de desembre tindrà lloc la presentació del Protocol d’Abordatge de les Violències Masclistes. Serà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga.

Kollontai 02

Article anteriorPresentació a la Garriga del projecte Renova
Article següentLa Garriga amb la Marató de TV3
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.