Planta’t un bon bigoti i col·labora amb la causa del Movember!

0
Bigote

La Fundació Movember es dedica des de fa anys a recaptar fons que destina a la lluita contra les malalties típicament masculines, i ho fa a través d’una iniciativa ben original que ha arrelat arreu del món des de la seva irrupció a mans d’un grup de joves de Melbourne, l’any 2003, quan es van deixar créixer el bigoti per donar suport a un amic seu que patia càncer de pròstata. A la Garriga, la iniciativa ja va aterrar-hi fa dos anys i ha comptat amb una gran acceptació, de manera que enguany es repeteix trobada i activitats en el que serà la tercera edició del Movember la Garriga.

Així, aquest dissabte, entre les 10 i les 15 h, la Plaça de Can Dachs s’omplirà de gent disposada a col·laborar amb la causa, gaudint de les parades i actes solidaris, com ara els afaitats de l’expert Barber Beltran, els deliciosos entrepans del Frankfurt la Garriga o la música i el ritme de la gent del Ball a la carta, que ompliran de swing i salsa la plaça entre les 12 i les 14 h.

A més, també s’hi podrà trobar material especial relacionat amb el Movember a càrrec de L’Esborrany i, a les 14 h, hi haurà una rifa de productes recaptats gràcies a la participació de comerciants de la Garriga, a la qual encara hi pots participar amb algun producte, que es pot deixar a qualsevol dels establiments organitzadors esmentats anteriorment.

Movember cartell_2017

Article anteriorEl president de la CECOT parlarà d’economia a la Garriga
Article següentSom conscients de què es votarà el 21D?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.