El president de la CECOT parlarà d’economia a la Garriga

0
Antoni-Abad-1

Òmnium Cultural la Garriga, l’ANC, la Fundació Universitària Martí l’Humà i l’Ajuntament de la Garriga organitzen demà dijous, 16 de novembre, una xerrada a càrrec d’Antoni Abad, president de la patronal multisectorial CECOT, que agrupa més de sis mil empresaris. Serà a les 20 h al Teatre El Patronat de la Garriga.

L’acte s’ha titulat “L’economia de l’empresa en els moments actuals” i tractarà sobre la situació econòmica del país i les seves empreses, analitzant la conjuntura actual, posant accent especial a la política, que influeix en tots els àmbits de la vida i, per tant, també en l’empresarial i econòmic.

Article anteriorEl CDR la Garriga es pregunta: ‘Quina república?’
Article següentPlanta’t un bon bigoti i col·labora amb la causa del Movember!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.