Rosa Oliva inaugura la nova exposició de quadres a la Garriga

0
176

Sota el títol “Pintures de l’ànima, llum i amor”, el proper divendres dia 10 de novembre s’inaugurarà la nova exposició de l’artista Rosa Oliva a la Sala Municipal d’Exposicions Andreu Dameson de la Garriga. Serà en un acte que tindrà lloc a les vuit del vespre a la mateixa sala situada a la plaça de Can Dachs, on es comptarà amb la presència de la pintora.

L’exposició, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga, es podrà visitar fins el dia 3 de desembre els dies següents: divendres i dissabtes, de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.