Cs la Garriga volem saber què ha costat el viatge de l’alcaldessa a Brussel·les

0
Cs LOGO_set_2017

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de la Garriga vol saber el cost que ha representat per a les arques municipals el viatge que l’alcaldessa Meritxell Budó ha realitzat aquest dimarts a Brussel·les, en suport al president de la Generalitat cessat Carles Puigdemont, després que hagués reconegut davant la premsa que el seu viatge ha estat sufragat amb diner públic de l’Ajuntament. El portaveu de Cs al Consistori, Ángel Guillén, ha explicat que “presentarem al proper Ple del 22 de novembre una pregunta a l’Equip de Govern perquè doni compte de com s’ha pagat i quin ha estat el cost d’aquest desplaçament”.

Ángel Guillén ha recordat que “els viatges que fa la Sra. Budó haurien de ser en representació de tot el Consistori i en benefici dels interessos de tots els ciutadans de la Garriga i no amb finalitats partidistes”. El portaveu de Cs considera que “és inadmissible que l’Alcaldessa de la Garriga s’hagi desplaçat a Brussel·les en nom de tots els habitants del municipi, quan en realitat ho ha fet en representació de només uns quants i que a més hagi estat sufragat amb diners de tots els garriguencs”.

Guillén ha mostrat el seu malestar “per l’abús que fa aquest Govern Municipal de la cosa pública en favor de la idea partidista separatista”. Així doncs, Guillén ha lamentat que “l’Alcaldessa utilitzi l’espai de tots com ara la façana de l’Ajuntament com a ‘tanca’ propagandística separatista per col·locar estelades o cartells mentre amaga els símbols de tots com són la bandera d’Espanya, la Senyera i la bandera europea”.Així mateix, el portaveu de Cs ha criticat la permissivitat de les autoritats locals “deixant encartellar sobre el mobiliari públic a les entitats i partits separatistes i que ara ho remati amb un viatge que li sufraguem tots els garriguencs per fer victimisme, exaltar la postveritat i dibuixar una imatge d’Espanya del tot irreal”.

Guillén ha remarcat per últim que l’objectiu del viatge ha estat un rotund fracàs doncs “no els ha rebut cap autoritat europea i no han pogut utilitzar cap sala del Parlament Europeu perquè no hi ha res més allunyat del populisme nacionalista que ha anat a defensar la Sra. Budó a Brussel·les que la pròpia UE, afortunadament”.

Ángel Guillén, Portaveu Cs La Garriga

Article anteriorDies de mobilització: vaga general i manifestació massiva a Barcelona
Article següentQuè és, per a Catalunya, constitucional, legal i normal?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.