Dies de mobilització: vaga general i manifestació massiva a Barcelona

0
CDR Vaga_General_8_nov_2017_02

Demà dimecres 8 de novembre hi ha convocada una vaga general a tot Catalunya que mirarà d’afectar rotundament l’economia espanyola en protesta per l’aplicació de l’article 155 i pels empresonaments de vuit membres del govern català –entre els quals hi ha el vicepresident Oriol Junqueras– i dels líders d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Es podria dir que aquesta protesta no tan sols demanarà l’alliberament dels presos polítics, sinó que engloba també el malestar contra una intervenció de la Generalitat que ha acabat amb el legítim president Carles Puigdemont a l’exili juntament amb quatre consellers, sense oblidar els lamentables fets del referèndum de l’1 d’octubre.

52e9bda7-a2d1-40a6-aa78-6d13db6a9dc2Aquesta vaga, secundada per les dues principals entitats sobiranistes, ha estat convocada per la Intersindical-CSC però no compta amb el suport incondicional dels dos principals sindicats, UGT i CCOO, ja que consideren que aquesta no és per motius laborals sinó polítics, però secunden la mobilització en nom de l’alliberament dels presos polítics i en defensa de les institucions catalanes. Tanmateix, tots els Comitès de Defensa de la República del territori, entre els que s’hi compta el CDR de la Garriga, s’hi han adherit, així com els sindicats CGT, COS i USTEC, a més de la plataforma Universitats per la República.

L’aturada de demà, però, serà l’aperitiu de més mobilitzacions que encara han de venir, entre les que hi destaca la programada per dissabte a les cinc de la tarda a Barcelona, organitzada per ANC i Òmnium, i que es preveu tant multitudinària com les dels 11 de setembre dels últims anys.

És per això que, des de l’ANC de la Garriga, s’han organitzat autocars per anar a la capital catalana el proper dissabte, sortint des del poble a les 14 h. Qui ho desitgi, pot adquirir tiquets per 10 euros a les botigues de La Vienesa, Valldeoriola i L’Artesà.

d0b0c031-2fb9-48d5-9ecb-80c4d512aebd

Article anteriorEl Voluntariat per la Llengua es reactiva a la Garriga
Article següentCs la Garriga volem saber què ha costat el viatge de l’alcaldessa a Brussel·les
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.