L’alcaldessa de la Garriga viatjarà a Brussel·les aquest dimarts

0
Meritxell Budó_amb_alcaldes_Twitter_nov_2017

Juntament amb dos centenars d’alcaldes més del Principat, Meritxell Budó es desplaçarà a la capital europea demà dimarts per a explicar què està passant a Catalunya i seguir amb la internacionalització del procés d’independència, a hores d’ara ja marcat en vermell a l’agenda política de la Unió Europea després de l’empresonament de mig govern de la Generalitat, dijous passat. Uns empresonaments que se sumen als previs de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i que contrasten amb la notícia que hem sabut de matinada, quan la justícia belga ha alliberat el president Puigdemont i els quatre consellers que l’acompanyen (Meritxell Serret, Toni Comín, Lluís Puig i Clara Ponsatí) com a primera resposta a l’ordre de detenció que va dictar la jutgessa de l’Audiència espanyola, Carmen Lamela. Tanmateix, el jutge encara té quinze dies per a decidir si accepta la petició d’extradició o no i els acusats encara hi podrien presentar un recurs.

En aquest context polític tant transcendental, fins a quatre-cents alcaldes catalans han volgut donar suport al govern a l’exili desplaçant-se a la capital de Bèlgica, però tan sols dos-cents han pogut aconseguir vols pel dia 7 de novembre, segons han informat la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, i el president de l’ACM, Miquel Buch.

Entre aquests batlles i batllesses, doncs, s’hi compta Meritxell Budó, que participarà en l’acte previst a Brussel·les també amb eurodiputats, on hi explicaran la seva versió del que ocorre a Catalunya, no només arran de les darreres detencions i empresonaments ni sobre els fets de l’1 d’octubre, sinó sobre un procés que ve de molts anys enrere.

Fotografia extreta del compte de Twitter de Meritxell Budó

Article anteriorLa setmana més freda del que portem de tardor a la Garriga
Article següentRecull d’escrits contra la desmemòria
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.