Descobreix la ruta de l’oli amb l’Associació Agrària de la Garriga

0
Ruta oli_LG_01

El proper diumenge 12 de novembre, l’Associació Agrària de la Garriga organitza una caminada amb dues opcions de recorregut –una llarga de 8,1 km i una de curta de 4,8 km- per tal de conèixer els terrenys rurals al voltant del món de l’oli. De dificultat considerada mitjana, la sortida comptarà amb un control d’esmorzar, pa amb botifarra, begudes i fruita; a l’arribada, hi haurà un tastet de torrades amb olis d’olives de la Garriga.

Per tal de participar a la caminada, que començarà a les 8:30 h des de la plaça del Silenci, es requereix inscripció prèvia, que pot ser a través del correu associacioagrarialg@gmail.com o bé comprant els tiquets per valor de 5 € a la botiga Can Perris fins l’11 de novembre.

Article anteriorJosep Cuní parlarà de ‘periodisme i país’ a la Garriga
Article següentCastanyada i Tots Sants amb ambient de tardor
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.