La comunitat educativa es manifestarà avui a les 18 h davant l’Ajuntament

0
Defensa Escoles_Catalanes_oct_2017_01

Responent a la crida que fa el Marc Unitari de la Comunitat Educativa, aquesta tarda a les sis es convoquen manifestacions davant de tots els ajuntaments de Catalunya per tal de mostrar fermesa i unitat contra l’amenaça d’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola que, entre d’altres, intervindria per complet el sistema educatiu del país. ‘No ens toqueu l’educació’ és el lema sota el qual s’uneixen docents i alumnes, que mostren un clar rebuig als plans del govern espanyol del PP, que compta amb l’entusiasta col·laboració de Ciutadans i el suport (amb matisos) del PSOE i el PSC.

Si bé la crida inicial convocava tothom a manifestar-se a les capitals de comarca, les places dels ajuntaments de cada poble, com és el cas de la Garriga, acolliran també unes protestes que es preveuen massives arreu del territori.

Article anteriorEl CB La Garriga és l’entitat amb més equips femenins
Article següentEls emprenedors de la Garriga poden optar a subvencions fins el dia 9
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.