Setmana tranquil·la amb migdies amb poca sensació de tardor

0
Marti Oliveras_02

Comencem setmana i ho fem amb un temps molt tranquil després de les pluges dels últims dies, que varen deixar més de 100 mm al nostre poble; unes precipitacions molt benvingudes i més que necessàries que han donat vida als rius i als boscos i que ens permeten trencar la mala ratxa de sequera que arrossegàvem des de feia moltes setmanes.

Les pluges, però, ja són història i aquesta setmana l’anticicló s’instal·larà a casa nostra, garantint-nos una bona pila de dies d’estabilitat que es traduirà en domini gairebé absolut del sol, algunes boires matinals i molt contrast tèrmic entre el dia i la nit.

Atents, per tant, als refredats, perquè els més de 20°C que tindrem a migdia contrastaran amb matins i nits fredes, amb mínimes al voltant dels 10°C. Aquest dilluns, per exemple, la mínima ha estat de només 9°C.

Els mapes a llarg termini indiquen una baixada notable de les temperatures coincidint amb la Castanyada i Tots Sants. Veurem si aquest any es compleix el refrany popular i mengem castanyes, moniatos i panellets a la vora del foc: “Per Tots Sants, capes i mocadors grans”.

Seguirem la situació i n’informarem properament. 

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anteriorEl fill de Messi xala escoltant els garriguencs Mainasons
Article següentPressupostos participatius?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.