Setmana tranquil·la amb migdies amb poca sensació de tardor

0
235

Comencem setmana i ho fem amb un temps molt tranquil després de les pluges dels últims dies, que varen deixar més de 100 mm al nostre poble; unes precipitacions molt benvingudes i més que necessàries que han donat vida als rius i als boscos i que ens permeten trencar la mala ratxa de sequera que arrossegàvem des de feia moltes setmanes.

Les pluges, però, ja són història i aquesta setmana l’anticicló s’instal·larà a casa nostra, garantint-nos una bona pila de dies d’estabilitat que es traduirà en domini gairebé absolut del sol, algunes boires matinals i molt contrast tèrmic entre el dia i la nit.

Atents, per tant, als refredats, perquè els més de 20°C que tindrem a migdia contrastaran amb matins i nits fredes, amb mínimes al voltant dels 10°C. Aquest dilluns, per exemple, la mínima ha estat de només 9°C.

Els mapes a llarg termini indiquen una baixada notable de les temperatures coincidint amb la Castanyada i Tots Sants. Veurem si aquest any es compleix el refrany popular i mengem castanyes, moniatos i panellets a la vora del foc: “Per Tots Sants, capes i mocadors grans”.

Seguirem la situació i n’informarem properament. 

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.