Torna La Nit de l’Esport a la Garriga

0
Nit Esport_LG_2017

Deu anys després de la seva última edició, es recupera una activitat que posa en valor la tasca de les entitats esportives garriguenques que permeten practicar multitud de disciplines i fer exercici habitualment a prop de 1.500 persones. Fins ara, durant la Festa Major, ja es feia un reconeixement especial a esportistes destacats del poble, però la trobada d’homenatge que ara torna a prendre forma pretén ser un punt de trobada d’aquesta gent que participa a competicions, de la mateixa manera que, a l’hora de decidir els guardons, no només es tindrà en compte els èxits assolits, sinó també els valors que defensin els esportistes, com ara la constància, el compromís o la solidaritat.

D’aquesta manera, el dissabte dia 27 d’octubre a les 21 h, el Restaurant La Cabanya de la Garriga acollirà la cerimònia i entrega de premis, tot plegat al voltant d’un bon sopar que l’Ajuntament de la Garriga sufragarà a les persones nominades i subvencionarà a part de les famílies i gent dels clubs assistents.

La Nit de l’Esport compta amb un jurat format pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Garriga, Joan Esteban, el tècnic d’esports, Jordi Batllori, el periodista de Ràdio Silenci i presentador del programa Passeig esportiu, Jordi Roig, i el periodista de VOTV i director de La Jornada del Vallès.cat, Jordi Calls.

PERSONES NOMINADES A LA NIT DE L’ESPORT DE LA GARRIGA

Millor esportista femenina

 • Categoria promoció: Gina Montes del CESIB, Martina Olmedo de l’Unió Esportiva Hoquei i Carla Valls de l’AEE Institut Blancafort.
 • Categoria formació les nominades són Ana Martínez del Club Ball Esportiu, Núria Gómez del Club Patinatge i Mar Fortuny de l’AEE Institut Blancafort.
 • Categoria amateur les nominades són Teresa Barberà del CESIB, Sílvia Segura de Les Tortugues i Judit Capella del CB La Garriga.

 

Millor esportista masculí

 • Categoria promoció: Cesc Molins del Club Tennis Taula, Lluís Aspa de l’Unió Esportiva Hoquei i Aleix Asensio del Club futbol sala.
 • Categoria formació: David Luna del Club Ball Esportiu, Roger Ribó de l’AEE Institut Blancafort i Carles Fofana de l’Olímpic.
 • Categoria amateur: Arnau Duran del CESIB, Ferran Esquius i Gerard Serra del CB La Garriga i Jordi Riu i Carlos Granados de l’Olímpic La Garriga.

 

Millor equip femení

 • Categoria promoció: equip mini femení de l’Unió esportiva hoquei
 • Categoria formació línia femenina del CB La Garriga i l’equip juvenil de futbol sala de l’AEE Institut Blancafort.

 

Millor equip masculí

 • Categoria promoció: el benjamí del Club Tennis Taula, el prebenjamí A de l’Unió Esportiva Hoquei i el benjamí del Club futbol sala La Garriga.
 • Categoria formació: cadet masculí del CB La Garriga, el cadet del Club futbol sala i l’infantil A de l’Olímpic.
 • Categoria amateur: Juan Raúl del Rosario i Carmen de Jesús Sánchez del Club de ball esportiu, l’equip sènior de Segona territorial del Club futbol sala i l’equip sènior de Tercera Catalana de l’Olímpic.

 

Millors entrenadors/es

 • Categoria masculina: Ferran Arias del Club ball esportiu, Oliver Garvín de l’AEE Institut Blancafort, Roger Esteban del Club futbol sala i Toni Cruz del primer equip de l’Olímpic.
 • Categoria femenina: Orsyola Toth del Club ball esportiu i Maria Grau de l’Unió esportiva hoquei.

 

Mencions especials

Categoria esportistes que competeixen fora de La Garriga: Àngels Farré, jugadora del Joventut Les Corts, a la segona divisió estatal de bàsquet, i també entrenadora de categories inferiors del CB La Garriga; Pol Valera, jugador del filial del BM Granollers que també competeix amb el primer equip d’Asobal; Gil Carbonés del CEEC Cardedeu, campió d’Europa amb la selecció espanyola 2017 i millor jugador i cavall del món de horseball 2017; Héctor Morales, nedador que ha assolit diferents títols estatals amb el CN Granollers, i Eric Tomàs, corredor de 14 anys de motocross.

-Categoria dedicació a la gestió esportiva: Aïda Grau, del Club atletisme Les Tortugues; Marc Corominas, del CB La Garriga; Josep Casanova, del Centre Excursionista Garriguenc, juntament amb el grup d’organitzadors de la Travessa Viladrau-La Garriga; Antonio Delgado, president del Club Petanca la Garriga i del Club Amics de la Petanca Els Pinetons; Andreu Castaño, de l’Olímpic La Garriga.

-Categoria trajectòria esportiva: equip absolut de bàdminton del CESIB La Garriga; Sebastià Peralta, de l’Ushiro Club Esportiu de karate; Jaume Coll Oliveras, de l’Unió Esportiva Hoquei; l’equip cadet mixt de korfbal de l’AEE Institut Blancafort i Josep Galán del Club Handbol La Garriga.

Article anteriorCastanyada a ritme de reggae
Article següentEl fill de Messi xala escoltant els garriguencs Mainasons
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.