El fill de Messi xala escoltant els garriguencs Mainasons

0
Mainasons Messi__02

La notícia curiosa de la tarda l’hem tingut quan hem vist com el jugador del Futbol Club Barcelona, Lionel Messi, ha penjat fa poca estona al seu perfil d’Instagram un vídeo on s’hi pot veure el seu fill d’un any, Mateo, assegut a la cadireta del darrere del seu cotxe tot cantant i ballant En Joan petit quan balla, en una versió amb ritmes reggae dels garriguencs Mainasons.

A La Garriga Digital.cat ja ens hem fet ressò diverses vegades de l’èxit de la iniciativa musical de Mainasons, que han creat versions modernes de les cançons tradicionals catalanes i han aconseguit un èxit més que notable arreu del territori català. Amb el que segurament no comptaven, però, és amb la difusió desinteressada del millor jugador de la història del futbol, amb 82 milions de seguidors a Instagram, i que, en poc més d’una hora, ja ha aconseguit que el seu vídeo amb la música de fons s’apropi als 3 milions de visualitzacions.

Gerard Piqué hi posa cullerada

Sempre actiu a les xarxes socials, Gerard Piqué no ha perdut l’ocasió de fer broma amb el seu company d’equip, amb un comentari al vídeo de Messi denunciant que “en Cataluña no paramos de adoctrinar a los ninos con el Joan petit quan balla…”.

Mainasons Pique

Article anteriorTorna La Nit de l’Esport a la Garriga
Article següentSetmana tranquil·la amb migdies amb poca sensació de tardor
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.