La Garriga vista pels ulls de l’artista marroquí Youssef Saadoun

0
Expo Youssef_Saadoun_01

L’artista Yousef dibuixa les obres de la Garriga des de la seva perspectiva precisa i personalitzada, les hi aporta creativitat a través de la llibertat del moviment dels seus pinzells que les hi donen vida i presència, alhora.

Es tracta de viure en l’espai i interaccionar-hi sense ser físicament present a la ciutat i descobrir els seus detalls mitjançant una còpia paral·lela transparent, amb elements artístics de gran nivell que amaguen temps passats i llocs importants, a les nostàlgies diverses.

Fotografies que presenta l’artista de diferents llocs del poble de la Garriga, on es veu el seu passat històric, i on posa en diàleg moltes tècniques impactants i, altres de demostratives, que es barregen al mateix quadre amb un to realista ple de llums, colors potents expressius, amb tocs d’un expert que acumula una llarga trajectòria artística forjada amb el temps.

El blau clar, juntament amb altres colors impressionistes, dominen l’espai del quadre i en redueixen la llum, de tal manera que la pintura resulta estar repleta d’un infinit de detalls creatius.

Mitjançant el viatge del pinzell a la Garriga, Yousef crea construccions complexes, investigacions artístiques de tècniques diverses difícils que ens presenten la Garriga per un gran artista.

Yousef vol transmetre al visitant català, mitjançant la seva obra, el seu sentiment com a artista marroquí, envers la bellesa del poble de la Garriga. Veiem en la seva mostra, les emocions del viatger que viu en aquest municipi preciós i ens deixa un record inesborrable de la seva estada artística amb aquesta exposició.

Text: Mohamed Khasif, crític d’art del Marroc / Traducció: Laura Ruiz, filòloga catalana

L’exposició de Youssef Saadoun s’inaugurarà el divendres dia 20 d’octubre, a les vuit del vespre, a la Sala Municipal d’Art i Exposicions Andreu Dameson de la plaça de Can Dachs. Restarà oberta fins el 5 de novembre de 2017.

Expo Youssef Saadoun 02

Article anteriorLa Unió Europea no té vergonya!
Article següentActivitats pel foment de la pau, aquest cap de setmana a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.