Cs la Garriga critiquem la convocatòria del Ple Extraordinari Urgent de dimarts

0
Cs LOGO_set_2017

El grup municipal de Ciutadans (Cs) la Garriga hem criticat l’alcaldessa del municipi, Meritxell Budó, per convocar un Ple Extraordinari Urgent en un horari fora de l’habitual per condemnar l’enviament a presó dels dirigents de les associacions independentistes Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

El portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de la Garriga, Ángel Guillén, ha manifestat que es tracta d’“una decisió arbitrària” perquè “no s’han seguit l’horari habitual dels plens, que és a les 19:00 hores, aspecte que nosaltres vam demanar infructuosament per poder assistir-hi”. Per l’edil de Cs, el motiu real del canvi horari ha estat “facilitar l’assistència dels regidors independentistes a una concentració de protesta convocada a Barcelona a les 20:00 hores”. Guillén ha asseverat que “s’ha prioritzat que els regidors secessionistes puguin assistir a una manifestació que assegurar que la totalitat dels de l’oposició puguin assistir al Ple”.

Així mateix, el portaveu de Ciutadans ha assenyalat que des de la seva formació no es compartien els motius d’una convocatòria extraordinària urgent “perquè la moció en protesta per l’empresonament dels dirigents separatistes es podia debatre en el Ple Ordinari convocat per a la setmana que ve” i ha afegit que això permetria també “estalviar a l’erari públic prop de 2.000 € en remuneracions als regidors per l’assistència al Ple”.

El representant de la formació taronja ha lamentat “una vegada més l’ús partidista que ve fent el Govern Municipal amb el suport de la resta de forces independentistes i també d’ICV-EUiA dels òrgans de govern”. En aquest sentit, el portaveu local, Ángel Guillén, ha informat que en les últimes setmanes “s’han cancel·lat comissions de treball, una Junta de Govern Local, s’ha alterat l’ordre del dia del Ple de setembre per aprovar el més imprescindibles en fracassar el Govern Municipal en el seu intent de suspendre’l a més de no permetre ni mocions, ni precs ni preguntes i ahir es convoca un Ple a mida dels regidors independentistes perquè puguin estar a missa i repicant, en el Ple i en una manifestació a Barcelona”.

Ciutadans la Garriga

Article anteriorUn Handbol la Garriga amb més d’un centenar de jugadors
Article següentLa Unió Europea no té vergonya!
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.