Una setmana més sense pluja a la Garriga

0
242

Les pertorbacions més actives segueixen lluny de casa nostra i, per tant, malauradament, encetem una nova setmana sense pluges a la vista.

El context anticiclònic en el que ens trobem ens garanteix que el temps estable ens acompanyi durant els propers dies, tot i que amb petits matisos que tot seguit comentarem. 

El sol i la suavitat dels migdies del cap de setmana seguiran, però, tal i com ha passat aquest dilluns, els núvols guanyaran terreny a estones, especialment durant les tardes, i faran que la jornada quedi variable, en principi, però, sense precipitacions.

Aquesta serà la tònica meteorològica en una setmana amb poca sensació de tardor. I és que només caldrà abrigar-nos una mica de nit i a primera hora, quan el termòmetre marcarà valors de tardor, amb mínimes al voltant dels 13ºC. A migdia, el sol picarà i farà que superem amb facilitat els 20ºC. Fins i tot entre dimecres i dijous no seria estrany que arribéssim als 25 o 26ºC de màxima. Calor, per tant, encara, tot i acostar-nos a l’equador del mes d’octubre.

En definitiva, doncs, caldrà esperar uns dies més per poder anunciar l’esperada pluja que els nostres camps i boscos necessiten des de fa temps. I també la verdadera tardor. Veurem si la segona quinzena del mes ens porta uns valors més habituals per l’època i arribem a la Castanyada podent entonar aquell refrany popular que diu: “Per Tots Sants, capes i mocadors grans”.

Seguirem la situació i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.