Una setmana més sense pluja a la Garriga

0
Marti Oliveras_02

Les pertorbacions més actives segueixen lluny de casa nostra i, per tant, malauradament, encetem una nova setmana sense pluges a la vista.

El context anticiclònic en el que ens trobem ens garanteix que el temps estable ens acompanyi durant els propers dies, tot i que amb petits matisos que tot seguit comentarem. 

El sol i la suavitat dels migdies del cap de setmana seguiran, però, tal i com ha passat aquest dilluns, els núvols guanyaran terreny a estones, especialment durant les tardes, i faran que la jornada quedi variable, en principi, però, sense precipitacions.

Aquesta serà la tònica meteorològica en una setmana amb poca sensació de tardor. I és que només caldrà abrigar-nos una mica de nit i a primera hora, quan el termòmetre marcarà valors de tardor, amb mínimes al voltant dels 13ºC. A migdia, el sol picarà i farà que superem amb facilitat els 20ºC. Fins i tot entre dimecres i dijous no seria estrany que arribéssim als 25 o 26ºC de màxima. Calor, per tant, encara, tot i acostar-nos a l’equador del mes d’octubre.

En definitiva, doncs, caldrà esperar uns dies més per poder anunciar l’esperada pluja que els nostres camps i boscos necessiten des de fa temps. I també la verdadera tardor. Veurem si la segona quinzena del mes ens porta uns valors més habituals per l’època i arribem a la Castanyada podent entonar aquell refrany popular que diu: “Per Tots Sants, capes i mocadors grans”.

Seguirem la situació i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anteriorViure en un Estat que només ofereix ‘Robocops’
Article següentUn símbol de la pau gegant va il·luminar la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.