Ja escoltes la nova Ràdio Silenci?

0
Radio Silenci_presentació_2017-2018_01

Des del 12 de setembre, amb la posada en marxa dels informatius i el magazín La Tarda, la ràdio de la Garriga va donar el tret de sortida a la seva nova temporada, que va tenir, això sí, la presentació oficial aquest passat divendres 29 de setembre, on la periodista Olga Viza –veïna del poble i cara i veu coneguda d’Antena 3, RNE o TVE, entre d’altres– va inaugurar el nou any radiofònic destacant l’elevadíssim nombre de col·laboradors que tenia Ràdio Silenci.

Viza, en la seva intervenció, va assegurar que “no hi ha res que iguali més a la gent que un micròfon i una pregunta ben feta” i va fer una repassada detallada de moments transcendents de la seva carrera, com ara la retransmissió dels Jocs Olímpics de l’any 1992, alhora que reivindicava el paper femení en el sovint masclista món dels mitjans de comunicació.

La nova graella

La Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga va ser testimoni, doncs, de la presentació de la nova graella de la ràdio, on hi destaca la incorporació del magazín Això no és Älmhult, un nou espai conduit pel director de la ràdio, Eduard Mas, que es podrà escoltar cada dia entre setmana d’una a dues del migdia i on s’hi parlarà del dia a dia del poble.

L’emissora del 107.4 de la FM compta amb una vintena de programes de producció pròpia i també emet fins a una desena d’espais fets per altres emissores gràcies a la col·laboració a través de La Xarxa. A més, per tal de completar aquesta graella, Ràdio Silenci compta amb una cuidada radiofórmula que inclou quinze càpsules breus de temes variats i un espai per als músics del poble.

L’infogar, pedra angular de l’emissora, presentat per Jordi Roig (a qui aquest estiu hem pogut sentir en franja de màxima audiència a RAC1), manté el seu horari habitual de dilluns a divendres, a les dues i les set de la tarda, i connecta amb el Notícies en Xarxa, que tracta temes generals de país.

En definitiva, una graella “variada i molt equilibrada” que ha de servir per a seguir “creixent i aplicant, de la millor manera possible, el servei públic que se li ha encomanat i se li espera”, segons paraules del director de Ràdio Silenci, Eduard Mas.

Ràdio Silenci es pot escoltar al 107.4 de la FM, la TDT, la web radiosilenci.cat i l’aplicació per a dispositius mòbils de l’emissora.

Fotografia de Brenda Abril Photography

Article anteriorEl modernisme es viu un any més a la Garriga
Article següentViure en un Estat que només ofereix ‘Robocops’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.