El modernisme es viu un any més a la Garriga

0
148

Com cada any, les Jornades Modernistes de la Garriga posen de relleu un dels fets diferencials del poble més destacables, com és el modernisme, amb una vintena d’activitats pensades per a explicar i homenatjar l’art i l’arquitectura d’aquest moviment. Enguany, les jornades tindran lloc entre divendres 6 i diumenge 8 d’octubre i centraran la mirada en la Guerra Civil, sempre tenint present que era precisament durant la temporada d’estiueig que les classes més benestants feien vida al nostre poble.

Jornades Modernistes_LG_2017_02Tal i com es pot apreciar al programa confeccionat per a l’ocasió, el ventall de possibilitats de les Jornades Modernistes és per a tots els gustos i edats: hi podem trobar música i ball, desfilades i tallers o contes i circ, entre moltes d’altres activitats, si bé la cuina tindrà un paper destacat durant els dies que durarà, amb fins a 14 restaurants implicats que ens aproparan a la gastronomia de l’època.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.