Setmana variable amb poca sensació de tardor a la Garriga

0
thumb Marti Oliveras 02

El mes d’octubre ha començat i ho ha fet amb molts núvols. Uns núvols que durant la jornada d’ahir van deixar escapar alguns plugims en alguns moments del dia, però que avui ja no s’han repetit.

 

La setmana s’ha iniciat amb un ambient força suau, amb una màxima que avui dilluns s’ha enfilat fins els 23ºC tot i la nuvolositat que hem tingut, i amb poca fresca de nit, amb una mínima que no ha baixat dels 16ºC al centre de la Garriga.

La previsió indica que el temps seguirà variable demà dimarts, amb predomini del cel entre mig i molt ennuvolat, però sense precipitacions o, com a molt, alguna gotellada durant la tarda. L’ambient es mantindrà molt suau de dia i poc fresc en hores nocturnes.

En dies posteriors, sí que sembla que el sol acabaria guanyant la partida als núvols, coincidint amb una pujada de les temperatures que ens portarà màximes d’estiu, de fins a 25 o 26ºC al nostre poble.

 

Aquesta calor que notarem a les hores centrals del dia, però, no durarà pas massa. I és que entre divendres i dissabte els núvols podrien tornar a guanyar terreny, i fins i tot alguns ruixats. I tot plegat, amb unes temperatures que a la segona meitat del cap de setmana es normalitzarien per l’època, amb un ambient que es faria més fresc tan de dia com de nit.

 

Per a fer-nos una idea: si dimecres la mínima voltarà els 16ºC i la màxima els 26ºC, diumenge la mínima podria acostar-se als 10ºC i la màxima difícilment passarà dels 20ºC. Descens notable, per tant, dels termòmetres, que ens recordarà que ja som a la tardor.

 

Seguirem la situació i informarem properament.

 

Bona setmana, salut i méteo!

 

@GarrigaMeteo

 

Article anteriorAturada de país, també a la Garriga
Article següentLa Garriga aposta massivament per la independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.