Aturada de país, també a la Garriga

0
150

A resultes de la vergonyosa vulneració dels drets fonamentals dels ciutadans de Catalunya perpetrada al llarg de la jornada d’ahir pels cossos de “seguretat” de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, la Taula per la Democràcia insta la societat, patronals, empresaris, sindicats, treballadors, autònoms, entitats, institucions i tots els ciutadans de Catalunya a una ATURADA DE PAÍS, demà dimarts dia 3 d’octubre.

Aquesta aturada serà secundada per l’Ajuntament de la Garriga, que a la seva pàgina web anuncia que aturarà “Totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els serveis” i que “Únicament garantirà el funcionament de serveis mínims de la Policia Local i l’Escola Bressol Les Caliues”.

 

Degoteig d’adhesions

A mesura que ha anat avançant el dia d’avui s’han anat fent públiques, a través de les xarxes socials, comunicats, etc. adhesions d’altres ens a l’aturada de país, com ho són les escoles municipals (algunes de les quals oferiran serveis mínims i d’altres romandran tancades, com és el cas de l’escola Tagamanent), fundacions, entitats esportives i culturals, empreses i negocis privats de la Garriga.

 

No cal dir que des de La Garriga Digital.cat secundem al 100% aquesta iniciativa.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.