Aturada de país, també a la Garriga

0
thumb persiana

A resultes de la vergonyosa vulneració dels drets fonamentals dels ciutadans de Catalunya perpetrada al llarg de la jornada d’ahir pels cossos de “seguretat” de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, la Taula per la Democràcia insta la societat, patronals, empresaris, sindicats, treballadors, autònoms, entitats, institucions i tots els ciutadans de Catalunya a una ATURADA DE PAÍS, demà dimarts dia 3 d’octubre.

Aquesta aturada serà secundada per l’Ajuntament de la Garriga, que a la seva pàgina web anuncia que aturarà “Totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els serveis” i que “Únicament garantirà el funcionament de serveis mínims de la Policia Local i l’Escola Bressol Les Caliues”.

 

Degoteig d’adhesions

A mesura que ha anat avançant el dia d’avui s’han anat fent públiques, a través de les xarxes socials, comunicats, etc. adhesions d’altres ens a l’aturada de país, com ho són les escoles municipals (algunes de les quals oferiran serveis mínims i d’altres romandran tancades, com és el cas de l’escola Tagamanent), fundacions, entitats esportives i culturals, empreses i negocis privats de la Garriga.

 

No cal dir que des de La Garriga Digital.cat secundem al 100% aquesta iniciativa.

 

Article anteriorEls centres de votació s’omplen d’activitats abans del referèndum
Article següentSetmana variable amb poca sensació de tardor a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.