On he d’anar a votar el diumenge?

0
Mapa collegis_electorals_LG_2017

Si vius a la Garriga i encara no tens clar on t’has de dirigir per a votar el proper 1 d’octubre, un grup de voluntaris ha organitzat unes parades informatives al centre del poble, concretament a davant de l’Ajuntament, a partir de les 17 hores d’avui divendres i demà dissabte a les 10 h del matí.

Aquest referèndum comptarà amb els mateixos col·legis electorals habilitats de sempre, és a dir, l’Escola Giroi, l’Escola de Música, el Casal de Joves, l’Escola Pinetons i l’Escola EMAD. Podeu veure en el mapa adjunt la situació de cadascun d’ells.

Per altra banda, també pots assabentar-te de a quin col·legi i quina mesa et toca votar si tens un dispositiu Android, baixant-te l’aplicació oficial On Votar 1-Oct, on també s’hi publiquen novetats respecte el referèndum.

Les altres opcions que tens per a saber on votes son aquesta web del referèndum, on hi ha l’opció de fer la cerca posant les dades del DNI, la data de naixement i el codi postal; amb un bot de Telegram, @onVotar1Octbot, en què s’indica la mesa amb el DNI i la data de naixement, i amb un compte de Twitter, @onvotar1oct, en què es rep una resposta immediata de la informació del col·legi amb un DM.

A més, també es posa a disposició de tothom l’adreça de correu electrònic onvotar@garantiesreferendum.net.

Article anteriorDibuixar horitzons d’esperança
Article següentEls centres de votació s’omplen d’activitats abans del referèndum
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.