On he d’anar a votar el diumenge?

0
184

Si vius a la Garriga i encara no tens clar on t’has de dirigir per a votar el proper 1 d’octubre, un grup de voluntaris ha organitzat unes parades informatives al centre del poble, concretament a davant de l’Ajuntament, a partir de les 17 hores d’avui divendres i demà dissabte a les 10 h del matí.

Aquest referèndum comptarà amb els mateixos col·legis electorals habilitats de sempre, és a dir, l’Escola Giroi, l’Escola de Música, el Casal de Joves, l’Escola Pinetons i l’Escola EMAD. Podeu veure en el mapa adjunt la situació de cadascun d’ells.

Per altra banda, també pots assabentar-te de a quin col·legi i quina mesa et toca votar si tens un dispositiu Android, baixant-te l’aplicació oficial On Votar 1-Oct, on també s’hi publiquen novetats respecte el referèndum.

Les altres opcions que tens per a saber on votes son aquesta web del referèndum, on hi ha l’opció de fer la cerca posant les dades del DNI, la data de naixement i el codi postal; amb un bot de Telegram, @onVotar1Octbot, en què s’indica la mesa amb el DNI i la data de naixement, i amb un compte de Twitter, @onvotar1oct, en què es rep una resposta immediata de la informació del col·legi amb un DM.

A més, també es posa a disposició de tothom l’adreça de correu electrònic onvotar@garantiesreferendum.net.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.