La Via Bàltica, a debat a la Garriga

0
Via baltica_01

El 23 d’agost de 1989, una cadena humana de 560 km va unir les poblacions de Vílnius i Tallinn, passant per Riga, per tal d’exigir la independència dels Països Bàltics. Entre un milió i mig i dos milions de ciutadans es varen donar la mà participant en aquest esdeveniment que ha passat a la història i que, arran del procés d’independència que està vivint el nostre país, ha recobrat protagonisme darrerament.

Aquest dimarts dia 26 de setembre, la Fundació Universitària Martí l’Humà, Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana han preparat un acte per tal d’aprofundir una mica més en la revolució que va significar aquesta reivindicació pacífica que va ser avantsala de la independència d’Estònia, Lituània i Letònia.

Serà a les vuit del vespre (entrada gratuïta) al Teatre El Patronat de la Garriga, on s’hi projectarà el film Via Bàltica, la revolució cantada (nom amb què aquells països varen batejar la seva revolta), que donarà lloc a una xerrada amb Pille Heinloo.

Article anteriorLa Garriga, en peu de democràcia
Article següent1oct: ser lliures per votar, votar per ser lliures
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.