La Garriga, en peu de democràcia

0
LG mani_24_set_03

Aquest migdia, la plaça de l’Església del poble ha viscut un d’aquells moments que quedaran en la retina de molts ciutadans. A la convocatòria per a defensar el dret a votar de tots els catalans el proper 1 d’octubre i, més en concret, dels garriguencs, s’hi ha aplegat una enorme multitud de gent que ha seguit amb més atenció que mai els parlaments dels representants electes de les forces independentistes del poble, secundats per unes brillants Àngels Folch (membre del secretariat nacional de l’ANC) i Montserrat Rossell (d’Empresaris per la Independència), que han posat els punts sobre les is al moment actual que viu el país i han arengat el públic per tal de no defallir en la defensa de la democràcia i la llibertat, amb la vista fixa en el referèndum de diumenge vinent.

LG mani_24_set_01Al seu torn, i en la mateixa línia, l’alcaldessa Meritxell Budó (PDECat), la Primera Tinent d’Alcalde Neus Marrodán (Acord+ERC), el regidor a l’oposició Roger Prims (CUP) i l’ex regidor Pep Oliveras (SI), han remarcat la unitat d’acció de totes les forces sobiranistes davant el moment crucial que travessa Catalunya i el suport que reben constantment de la població, que fa pinya i es mobilitza pacíficament davant els embats antidemocràtics que han tret la careta a un Estat espanyol en ple atac de nervis. Tots ells han coincidit a defensar el referèndum com la millor eina d’expressió del poble i la seva legitimitat i legalitat, alhora que no els han tremolat les cames per denunciar l’actitud de setge a la llibertat del govern espanyol.

El públic, que es contava per centenars, ha entonat càntics com poques vegades, anava engalanat amb estelades i samarretes reivindicatives com poques vegades i no s’ha mogut de la plaça fins finalitzar els parlaments, quan s’ha fet una crida a empaperar la Garriga amb cartells de tota mena que clamen democràcia, llibertat d’expressió i, sobretot, poder votar l’u d’octubre.

Com ve sent habitual en aquest tipus de concentracions, els grallers, diables i geganters del poble han animat la protesta amb la seva actitud sempre festiva, constructiva i reivindicativa.

Tot plegat, en un ambient pacífic i democràtic. COM SEMPRE.

LG mani_24_set_02

Article anteriorConstitució? Quina Constitució?
Article següentLa Via Bàltica, a debat a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.